Inschrijven voor de workshop of een creatie bestellen

 

Oranje Trofee 2021

Ik vind het superleuk om met een thema te werken. Het EK Voetbal komt eraan en dus wilde ik daar mijn creativiteit in laten gaan. Een leuke en gezellige creatie voor in je eigen huiskamer of een heel origineel cadeau voor Vaderdag!

 

Het onderstel is een blok hout dat bekleed is met berkenschors. De Oasis taart van 25 cm is aan de achterkant met mos bedekt en de rand rondom met mooi lichtoranje vilt en wat feller oranje woldraad opgefleurd. De voorkant van de Oasis is vol gestoken met bloemen en bijmaterialen in stijl, zodat er een prachtige staande bloementaart ontstaat. Om het geheel nog een wat stoerdere uitstraling te geven, is het omringd met palmschorsrepen en klaar is de Oranje Trofee!

 

Inmiddels is het weer mogelijk om in kleine groepen bij mij te komen workshoppen. Deze Oranje Trofee kun je op donderdag 17 of vrijdag 18 juni 2021 komen maken.

Ik kan mij ook zo maar voorstellen dat je het nog te spannend vindt om te komen, dat je voorkeur geeft om thuis de workshop te gaan maken, vink dan de derde optie (DIY pakket met instructiefilm) aan bij je inschrijving. Bij voldoende animo zal ik deze workshop dan ook nog middels een Do It Yourself pakket, samen met een stap-voor-stap instructiefilm op Youtube aanbieden. 

 

Inschrijven kan tot dinsdag 15 juni 2021!

 

De kosten van deze workshop zijn € 32,00.

Nieuwsgierig naar de creaties van de eerdere workshops? Dit waren ze:


Moederdagworkshop 2021 / Etagère

De basis is een etagère die we zelf gaan maken van 2 stoere zinken schalen (24 en 20 cm doorsnee) en een flesje bekleedt met jute touw.  Vervolgens gaan we de 2 miniplantjes, een asparagus en een vetplantje, geheel in stijl bekleden met jute touw en een hartje van berkenhoutschors. De 3 bloementaartjes zijn gemaakt van een rondje oase met daaromheen mooie zwarte vilt en opgevuld met dieprode rozen, distel en een rode bijbloem. Om het geheel af te maken nog wat gedroogd fruit en tillandsia toevoegen en blije mams kan hier heel lang van gaan genieten.

Paasworkshop 2021 / Schuitje

Dit schuitje past in elk huisje, al moet je er wel wat ruimte voor creëren, want het is wel 50 cm breed... De hoogte mag je zelf bepalen, als het maar in balans is. De hoogte van het voorbeeldstuk komt op 60 cm. 

Twee stryropor guirlandes gelijmd op een blok hout vormt de basis. Met etalagespelden prikken we de stukken bananenblad vast en de rand wordt bedekt met mos. Vervolgens steken we de mooie takken, wit krulhout, eucalyptus en olijf in de oase, gevolgd door de Helianthus, Dianthus, Craspedia en Chasmanthium Latifolia. Nog een paar Hyacintbollen, veertjes en kwarteleitjes en klaar is dit pronkstuk!

Paasworkshop 2021 / Ooievaasnest

Met zo'n vaas kun je alleen maar iets stoers bedenken. Ik heb er een Ooievaasnest van gemaakt wat past in menig interieur, wat een eyecatcher!

De vaas is 28 cm hoog en heeft een doorsnee van 18 cm. Heel mooi met een flinke bos bloemen erin, maar dat is voor later. Nu is er zeegras, 3 grote eieren en wat veertjes ingelegd. 

Een strokrans bedekt met mos is om de hals van de vaas vastgemaakt. Vervolgens de krultakken, olijf en eucalyptus bevestigd met krammen.  Daarna opgepimpt met Hyacintbollen, Dianthus, Anigoz en nog wat veertjes, bolletjes en citroenschijfjes en TADAAAA!

HARTworkshop 2021

Een mooi hart maken voor jezelf, voor je geliefde, voor je dierbaren, voor ieder die je een warm hart toedraagt. Klinkt dat niet super om te doen?

 

Het frame van het hart heb ik gevormd uit een ronde ijzeren ring. Deze wordt bekleed met kippengaas en daarop dan de mos gebonden. Dit hart is 50 cm groot en gemaakt van alleen maar stoere materialen, waaronder witte cornustakken, kersenbloesemtakken, eucalyptus, olijf, katoenkoppen en andere natuurlijke materialen.

Kerstworkshop 2020

De stoere zinken schaal is maar liefst 44 cm groot. De boomstronk is het middelpunt met daarachter de cactus, de vetplantjes en de grote dennenappels die op verschillende hoogtes zijn geplaatst. De grote gedroogde paddenstoelen en andere natuurlijke materialen komen goed tot zijn recht. De handgemaakte theelichten van cement maken het geheel echt af.

Deze feestelijke kerstring is gemaakt om een ijzeren ring met een doorsnee van 50 cm, dus best groot...Hangt erg mooi aan een binnen- of buitendeur, maar misstaat ook zeker niet aan die mooie muur.  Allereerst heb ik een gedeelte van de ring bekleed met gevlochten touw en wol passend bij de leuke glasballetjes van 3 cm groot. Nadat het kerstgroen in toefjes met ijzerdraad is gebonden, kun je er een sliert lampjes in verwerken.

Herfstworkshop 2020

Deze herfst deurkrans heb ik gemaakt om een ijzeren ring met een doorsnee van 50 cm. Een gedeelte van de ring is omringd met stoer dun touw beginnend en eindigend met een bol van datzelfde touw, met daar tegenaan geregen wol in een vrolijke herfstkleur. Voor de rest van de ring heb ik mooi herfstgroen en -materialen gebruikt en deze als kleine toefjes om de ring gebonden met ijzerdraad.

De hoorn is een frietzak van fijn kippengaas met mos daaromheen gebonden. In de hoorn zit de florette Medi van Oasis en hierin is de waterval van herfstbladeren, sterke bloemen die goed kunnen indrogen en leuke herfsmaterialen gestoken. 

Zomerworkshop 2020

Paasworkshop 2020

Kerstworkshop 2019

Herfstworkshop 2019