Meld je aan voor een creatieve workshop bij Iens Bloemekes

Een creatieve workshop is echt iets voor jou als je ervan houdt om creatief bezig te zijn. Bij Iens Bloemekes kan je zo’n creatieve workshop volgen. Bloemen staan centraal in de creatieve workshops die ik geef. Met bloemen kan je enorm creatief bezig zijn. Misschien heb je wel eens in een tuincentrum of bij een bloemenzaak gelopen en een mooi bloemstuk gekocht. Deze kun je met de juiste tips en tricks ook helemaal zelf maken. Laat je eigen creativiteit de vrije loop en maak een prachtige creatie tijdens een van mijn creatieve workshops. Wil jij ook zelf een creatieve creatie met bloemen maken? Meld je dan aan voor een van de creatieve workshops!

Verschillende soorten creatieve workshops

Bij Iens Bloemekes kan je verschillende soorten creatieve workshops doen. Ik baseer deze workshops op de seizoenen en op verschillende periodes in het jaar. Zo kan je bij mij een kerstworkshop, een zomerworkshop, een herfstworkshop, een moederdag workshop en een paasworkshop volgen. Bij deze workshops gebruik ik dan bloemen en andere decoraties die passen bij het thema. Binnen het thema kan jij er natuurlijk zelf voor kiezen wat je gaat maken. Ik bied jou de materialen en de tools aan, zodat jij zelf creatief aan de slag kan gaan. Heb jij al zin om aan te sluiten bij een van deze workshops? Ik hoor het graag!

Creatieve workshop

Volg een workshop voor de gezelligheid

Het volgen van een creatieve workshop met bloemen is sowieso hartstikke leuk om te doen. Zo kan je er gezellig met anderen kletsen en kan je genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook aansluitend kan je een drankje verwachten. Je kan je natuurlijk alleen aanmelden voor de workshop. Je zal sowieso aanspraak krijgen. Ook kan je je met iemand anders aanmelden. Een andere optie is om zelf een workshop te plannen. Dit kan je doen vanaf een aantal van zes personen. Je kan bij het zelf plannen van een creatieve workshop bloemschikken denken aan een werk-uitje, familie-uitje of een vrijgezellenfeest. Weet jij al met wie je graag een creatieve workshop zou willen volgen? Lees dan verder!

Meld je aan voor de creatieve workshop via de website

Wil jij een creatieve workshop volgen bij Iens Bloemekes? Dat kan! Via de website kan je je eenvoudig aanmelden. Ook kan je hier contact opnemen voor het plannen van een workshop met jouw groep. Wil je wel genieten van het eindresultaat van een workshop, maar niet zelf deelnemen? Dat kan ook! Ik maak graag een prachtige creatie voor jou, die jij vervolgens in je huis kunt neerzetten of cadeau kunt geven. Ook dit kan je bestellen via de website. Ik hoor graag van je!