Een workshop bloemschikken doe je bij Iens Bloemekes

Heb jij zin om meer te leren over bloemschikken tijdens een workshop bloemschikken? Bij Iens Bloemekes in Etten-Leur kan jij zo’n workshop volgen. Ik pas mijn workshops aan aan de seizoenen en tijden van het jaar. Dit betekent dat jij altijd een mooie creatie aan het bloemschikken overhoudt. Deze creatie kan je dan thuis weer neerzetten om je huis sfeervoller te maken. Zo kan je bij mij een kerstworkshop, een herfstworkshop, een zomerworkshop, een Moederdag workshop of een paasworkshop volgen. Wil jij ook graag een workshop bloemschikken volgen en het eindresultaat in je huis kunnen neerzetten? Schrijf je dan in!

Ervaar gezelligheid en ontspanning bij een workshop bloemschikken

Bij een workshop bloemschikken is het fijn dat je even wat leuks kan doen. Het is toch even een uitstapje van wat je normaal doet, en dat is wat het zo leuk maakt. Elke periode heb ik een bepaald aantal workshops op de planning staan. Hiervoor kan je je aanmelden via mijn website. Je kan je alleen aanmelden, maar je kan ook gezellig samen met iemand de workshop met bloemen volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een workshop te plannen. Dit kan alleen met een groep van minimaal zes personen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een werk-uitje, een familie-uitje of een vrijgezellenfeest. Wil jij dit ook? Ik hoor het graag!

 

Geniet nog weken na van jouw gemaakte creatie

Het leuke van een workshop bloemschikken is dat je er echt iets aan overhoudt, namelijk een prachtige creatie van bloemen. Wanneer jij een van mijn workshops volgt, krijg je de door jou gemaakte creatie natuurlijk gewoon mee naar huis. Voorbeelden van dingen die je kan gaan maken zijn guirlandes, tafelstukken of kransen. Voor foto’s hiervan kan je verder op mijn website kijken. Bloemschikken is een perfecte manier om creatief bezig te zijn en een prachtig resultaat neer te zetten. En van dit resultaat, kan je nog weken of zelfs maanden van genieten in je huis. Heb jij ook zin om een mooie creatie met bloemen in je huis neer te kunnen zetten? Lees dan verder!

Workshop bloemschikken

Meld je aan voor de workshop bloemschikken

Heb jij ook nu al zin om een creatieve workshop bloemschikken te volgen? Of wil je toch liever alleen van het eindresultaat genieten? Het is ook mogelijk om een creatie met bloemen thuis te bestellen. Ik maak dan de creatie voor jou, zodat jij het thuis kan neerzetten of aan iemand cadeau kan geven. Toch is het volgen van de workshop zelf wel echt een aanrader. Zo kan je je creativiteit de vrije loop laten en genieten van de gezelligheid om je heen. Daarnaast krijg je bij alle workshops een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers en aansluitend een drankje. Wil jij je aanmelden voor de workshop bloemschikken? Doe dit dan direct via de website!