Volg een workshop met bloemen bij Iens Bloemekes

Zou jij graag eens een workshop met bloemen willen volgen? Dit kan je doen bij Iens Bloemekes in Etten-Leur. Bij mij kan je langskomen voor een gezellige workshop. Een workshop met bloemen heeft twee voordelen. Ten eerste heb je een hele gezellige middag of avond. Als tweede hou je er ook nog eens een heel mooi eindresultaat aan over. Hier kan je nog wekenlang thuis van genieten. Bloemen brengen namelijk een hoop gezelligheid met zich mee. Wil jij ook eens meedoen aan een van mijn leuke workshops met bloemen en daarna thuis genieten van een mooi bloemstuk? Schrijf je dan direct in!

Voor wie zijn de workshops met bloemen?

Een workshop met bloemen is voor iedereen geschikt. Elk seizoen heb ik verschillende workshops in Etten-Leur gepland staan. Voor deze seizoensworkshops kan jij je te allen tijde inschrijven. Zo bied ik bijvoorbeeld een kerstworkshop, een herfstworkshop, een zomerworkshop en een paasworkshop aan. Hiervoor kan je je gewoon individueel inschrijven, maar je kan ook een vriend, een vriendin of je partner meevragen. Als je met een grotere groep, van minimaal zes personen, een van mijn workshops wil volgen, dan kan je bij Iens Bloemekes ook een persoonlijke workshop plannen. Dit kan je bijvoorbeeld doen als familie-uitje of als vrijgezellenfeest. Ben jij ook benieuwd wat je gaat maken tijdens een van de workshops? Lees dan verder!

Maak een mooie creatie van bloemen

Tijdens een van mijn workshops met bloemen zal je gegarandeerd een mooie creatie gaan maken. Op mijn website kan je al verschillende voorbeelden vinden van wat er in eerdere workshops gemaakt is met bloemen. Zo kan je bijvoorbeeld een krans of een guirlande maken, maar een tafelstuk behoort ook tot de mogelijkheden. Een workshop met bloemen is echt iets voor jou als jij ervan houdt om creatief bezig te zijn en als je het leuk vindt om mooie creaties met bloemen thuis te hebben staan. Wil jij een mooie creatie met bloemen in huis hebben of cadeau geven, maar wil je deze liever door mij laten maken? Bestel dan jouw bloemstuk via de website!

Meld je aan voor een workshop met bloemen

Als je graag een workshop met bloemen volgt, zit je goed bij Iens Bloemekes. Bij mij kan je terecht voor een creatieve workshop met bloemen die aansluit bij de tijd van het jaar. Sowieso kan je bij alle workshops genieten van een kopje koffie of thee en aansluitend van een drankje. Ook voor gezelligheid en ontspanning zit je op de juiste plaats bij een workshop bloemschikken. Wil jij graag een workshop met bloemen volgen? Meld je dan aan via mijn website. Tot snel!

Workshop bloemen